Η Ομάδα Φωτογραφίας του Δήμου Γαλατσίου συμμετέχει στην PHOTOVISION 2019

04-04-2019 Ενημέρωση

Με 35 φωτογραφίες από την Ομάδα Φωτογραφίας του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο ΠΑΛΑΙ, με καθηγητή τον κ. Κώστα Κοντό, συμμετέχει ο Δήμος Γαλατσίου στην έκθεση Photovision 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, η Ομάδα Φωτογραφίας θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση και συμμετέχει με εξαιρετικές φωτογραφίες από διάφορα σημεία κυρίως του Γαλατσίου, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Η δραστήρια Ομάδα Φωτογραφίας Δήμου Γαλατσίου, η οποία αποτελείται από 26 άτομα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά ηλικίας 13 με 15 ετών, συμμετέχει για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση. Συγκεκριμένα η Ομάδα Φωτογραφίας αποτελείται από τους : Μιχάλης Ανεζίρης, Δημήτρης Αρτακιανός, Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου, Αρχοντούλα Αθανασίου, Βαγγέλης Πανούσης, Αθανασία Ντανταρου, Ειρήνη Αεράκη, Εύα Μακρή, Ευγενία Γεωργακούλη, Παναγιώτης Γεωργούντζος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Θεριάκης, Σπύρος Γράψας, Δέσποινα Ιωαννίδου, Γιάννης Μανικάκης, Μαριάννα Βακαλοπούλου, Μιχαέλα Μπουντούροβα, Ελισάβετ Μπόλη, Ορνέλα Μπαρτίνι, Παυλίνα Ηλέκτρα Συμεωνίδου, Σωτήρης Δόστης, Ρωξάννα Έλενα Ρούσσου, Σπύρος Δήμτσας, Στέφανος Μαρινόπουλος, Στέφανος Πανσέλος, Ζωή Τσαγκαράκη.

Η έκθεση PHOTOVISION & IMAGE+TECH πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, την τεχνολογία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο!

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας και κάντε πολλά likes στις φωτογραφίες της Ομάδας του Δήμου!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr