Η «Γιορτή Αγάπης» πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο από κόσμο

23-01-2012 Ενημέρωση

«Πλημμυρισμένο» από κόσμο ήταν το Κλειστό Γυμναστήριο στο άλσος Βείκου λόγω της «Γιορτής Αγάπης» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου», την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.


 Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού και υπεύθυνος της εκδήλωσης, Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Δημοτική Χορωδία του δήμου, με μαέστρο τον Σπύρο Παπαδάτο, τα μέλη της οποίας ερμήνευσαν ποικίλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια παιδιά διαφόρων ηλικιών από το 2ο και 4ο Στέκι Νεολαίας, έπαιξαν ζωντανά με μοναδική μαεστρία κλασική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα και βιολί. Από την άλλη το 1ο Στέκι Νεολαίας πρωτοτύπησε παρουσιάζοντας ασκήσεις γιόγκα. Στη συνέχεια, χόρεψε πρώτα παιδικό τμήμα της Ομάδας Χορού και ακολούθησε το τμήμα ενηλίκων που παρουσίασε με μοναδικό τρόπο παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Τέλος, η Δημοτική Θεατρική Σκηνή παρουσίασε το μονόπρακτο «Η Αρκούδα» του Τσέχωφ με τη Ματίνα Γεωργακοπούλου και τον Νίκο Κριμιτζά, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κωτσή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου των οποίων προπονητής είναι ο κ. Πέτρος Αντωνίου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και δύναμη για το 2012. 

           Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που μοιράστηκε σε αντιδημάρχους, σε δημοτικούς συμβούλους, στα Στέκια Νεολαίας και φυσικά στον κόσμο.

Ο υπεύθυνος της Ομάδας Χορού, Χρήστος Βακράκης, ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί.

Στη Γιορτή Αγάπης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, η Πρόεδρος Δ.Σ., Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντώνης Αντωνιάδης.Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr