Ημέρα πένθους η 24η Ιουλίου για την Ελλάδα

24-07-2018 Ενημέρωση

 

Ημέρα πένθους η 24η Ιουλίου καθώς οι πρώτες ακτίνες του ηλίου έφεραν στο φως την μεγάλη ανθρωπιστική και οικολογική καταστροφή που έχει προκληθεί στην Αττική από τη πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε εχθές το μεσημέρι. 

Ο Δήμος Γαλατσίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράσταση προς τα Σώματα Ασφαλείας και το Υγειονομικό Προσωπικό που παλεύουν όλες αυτές τις ώρες υπό αντίξοες συνθήκες. 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και άλλους Δήμους που έχουν πληγεί αναμένοντας οδηγίες προκειμένου να στείλει άμεσα στους πληγέντες φάρμακα, νερά και ρούχα από το απόθεμα που διατηρεί ο Δήμος μας.

Όποιος δημότης ή επιχειρηματίας της πόλης μας επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει επιπλέον από τα παραπάνω είδη πρώτης ανάγκης παρακαλούμε να τηλεφωνήσει στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου στα τηλέφωνα : 2132055375 & 2132055371 (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους). 

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018, «Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου» με τον Αντώνη Χατζηγιάννη αναβάλλεται σε ένδειξη πένθους. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr