Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης,Δημιουργικότητας και Καινοτομίας από 17 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου

17-05-2013 Ενημέρωση

 

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ!!!

 

Από 17 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου το Future Library, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου και άλλες Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, διοργανώνει, πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης,               Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας  και για πολλούς και στο μέλλον μας, οι Βιβλιοθήκες με τις δράσεις τους απαντούν στην πρόκληση των καιρών, προτείνοντας έναν κόσμο που μπορεί να γίνει πολύχρωμος μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας,                                  της διασκέδασης, του γέλιου, της μάθησης και των βιβλίων.

     Πιστεύουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου με τις εκδηλώσεις      που θα πραγματοποιήσει για τα παιδιά (Ιούνιος-Σεπτέμβριος),           θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του Δήμου μας στους τομείς            των εικαστικών, της αφήγησης, του παιχνιδιού                                και εν γένει της δημιουργικότητας.

 
 
Ο Δήμαρχος                          Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Τσίρος         Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος     

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr