Κατάμεστη η αίθουσα στο Καμίνι για την ομιλία «Διαβητικό Πόδι και Σακχαρώδης Διαβήτης»

20-03-2018 Ενημέρωση
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καμίνι πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία με θέμα «Διαβητικό Πόδι και ΣακχαρώδηςΔιαβήτης», την οποία διοργάνωσαν  τα ΚΑΠΗ του ΟΚΠΑ Γαλατσίου  σε συνεργασία με το Ιατρικό  Κέντρο Αθηνών,  την Πέμπτη 15Μαρτίου 2018.          
                                                                   .
Στόχος της ομιλίας ήταν  η πολύπλευρη ενημέρωση  των μελών των ΚΑΠΗ για την ασθένεια, τις αιτίες, τις συνέπειες και την αντιμετώπιση τηςαπό βασικές ιατρικές ειδικότητες. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας ομιλητών ήταν ο Αγγειοχειρούργος κ.  Κούστας Γεώργιος , ενώ λεπτομερείς και ουσιαστικές ήταν και οι ομιλίες των κ. Κοσμίδη Περικλή -Οφθαλμίατρου,  Κατσούρη Κυριακή  -Νεφρολόγου, Κοσμίδη Μιχαήλ – Νευρολόγου, Στούπη Αθηνά – Λοιμωξιολόγου και Πετρούλια Νικήτα – Αντιστράτηγου Ειδικών Δυνάμεων ΛΟΚ.
Τα μέλη και των τεσσάρων ΚΑΠΗ ανταποκρίθηκαν με δυναμική παρουσία στην ομιλία αυτή και ευχαρίστησαν θερμά τους ομιλητές για τον απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασης , αλλά και τις χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες που έλαβαν .
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου κ. Οικονόμου Ιωάννης ευχαρίστησε θερμά τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε τη συνέχιση παρόμοιων ενημερωτικών ομιλιών που συμβάλλουν στη σωστή πληροφόρηση των μελών των ΚΑΠΗ.
Κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παρευρισκόμενων προσφέρθηκαν καφές και γλυκίσματα , τα οποία ήταν προσφορά του καφεκοπτείου « Ο Βραζιλιάνος». 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]