Καθαρισμός στο «Λόφο του Παιδιού» στις 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – από την Υπηρεσία Πρασίνου

08-06-2011 Ενημέρωση

 

Η Υπηρεσία Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Γαλατσίου και η Αντιδήμαρχος, Χριστίνα Μπούρα διοργάνωσαν δράση καθαρισμού και περιποίησης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο «Λόφο του Παιδιού», στην περιοχή Γκράβα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Δράσεις που αγκαλιάζουν την ατομική και συλλογική πρωτοβουλία. Δράσεις που ενισχύουν την περιβαλλοντική συνείδηση και δίνουν συμβολικά το μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο θέλουμε να ζούμε. 

Όλοι μαζί, ομάδες πολιτών, πρόσκοποι, εθελοντές στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα σεβασμού και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον. Φορώντας όλοι γάντια και κρατώντας τσάπες και τσουγκράνες μαζέψαμε τα σκουπίδια, καθαρίσαμε τα ξερά χόρτα και περιποιηθήκαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία το «Λόφο του Παιδιού».

«Ευχόμαστε στην επόμενη περιβαλλοντική δράση να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και η ευαισθητοποίησή μας συμβάλλει στη προστασία του. Ας επιλέξουμε έναν καθαρότερο τρόπο ζωής», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου και ΚΕΠ, Χριστίνα Μπούρα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr