ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Η ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

25-05-2012 Ενημέρωση

Εμφάνιση όνειρο με νέες επιτυχίες  και χαμογέλα ικανοποίησης στην προπονητική ομάδα για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής  της Ένωσης Γαλατσίου. Πιο συγκεκριμένα στο Διασυλλογικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Α. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού, η ομάδα μας ήταν πραγματικά συναρπαστική.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων η Αθλήτρια του συλλόγου Καρκαλάτου Δέσποινα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην μπάλα ενώ ήταν ακόμα 4η στο σύνθετο ατομικό, 5η στο στεφάνι, 6η στο σχοινάκι και 8η στο ελεύθερο. Από κόντα και η Τσόγκα Ελεονόρα 4η στην μπάλα, 6η στο ελεύθερο, 6η στο σχοινάκι και 5η στο σύνθετο ατομικό. Καλά πλασαρίσματα και για την Μπαρκούκη Ιωσηφίνα (13η στο στεφάνι, 20η στο ελεύθερο) και Σιφναίου Ιφιγένεια (11η στην μπάλα, 14η στο σύνθετο ατομικό). Η εμφάνιση αυτή έφερε την ομάδα μας στην 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό μεταξύ των 24 συλλόγων  που πήραν μέρος στον αγώνα.

 Στις κορασίδες τώρα η Αθλήτρια του συλλόγου Γκολφινοπούλου Ειρήνη στην πρώτη της εμφάνιση στην νέα κατηγορία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κορύνες ενώ κατέκτησε ακόμα το άργυρο μετάλλιο  σε πρόγραμμα χωρίς όργανο. Τα προγράμματα της έχουν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και έδειξε ότι είναι  θέμα χρόνου να τα αφομοιώσει πλήρως. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Βλαχογιάννη Αναστασία, με καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες (17η θέση) έδωσε αρκετές υποσχέσεις. Για την ιστορία πολυνίκης του αγώνα αναδείχτηκε η Ελένη Κελαιδίτη του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Να σταθούμε ακόμα στην εντυπωσιακή εμφάνιση της αθλήτριας του Γ.Α.Σ. Χολαργού Αχλαδιώτου Αθανασίας που προπονείται με τον σύλλογο μας και κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στο στεφάνι και τις κορύνες ενώ ήταν 4η στο Σύνθετο ατομικό. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr