Κλοπές καλωδίων στη Λεωφόρο Βεϊκου

31-01-2013 Ενημέρωση

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος ενημερώνει τους κατοίκους για το οξύτατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βεϊκου εξαιτίας των επανειλημμένων κλοπών καλωδίων από αγνώστους με αποτέλεσμα τη συσκότιση τμήματος της Λεωφόρου Βεϊκου, του άλσους Βεϊκου και του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις του Δήμου για αντικατάσταση των κλεμμένων καλωδίων δυστυχώς συνεχίζεται η αφαίρεση τους από αγνώστους.

Ο Δήμος Γαλατσίου για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και παράλληλα έχει προβεί σε έντονες διαμαρτυρίες προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Επιπλέον ενίσχυσε με συνεχείς περιπολίες τη φύλαξη των χώρων αυτών με τη συνδρομή της  Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των κλοπών επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210-2143300 για οτιδήποτε ύποπτο παρατηρήσουν όλο το 24ωρο.

Ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εκπονεί μελέτη για την αντικατάσταση των καλωδίων, ωστόσο θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών έγκρισης της δαπάνης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr