ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

12-02-2014 Ενημέρωση

 

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της»
 
 
Το μεσημέρι της  Παρασκευής  7 Φεβρουαρίου, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε μια όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Γεωργίου Βάσσου 5 & Αγ. Γλυκερίας 22.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μιλώντας στους εργαζόμενους της υπηρεσίας, τόνισε πως παρα τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες και φέτος  τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα είναι περισσότερα σε σχέση την προηγούμενη χρονιά.
Με τη σειρά του ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθανάσιος Μπούρας συμπλήρωσε πως οι Κοινωνικές δομές του Δήμου μας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ζήλο και την εργατικότητα των υπαλλήλων που την απαρτίζουν. Δεσμεύτηκε ακόμη πως η σπουδαία αυτή δουλειά θα συνεχιστεί καθώς οι απαιτήσεις της εποχής επιβάλλουν την συνεχή ενίσχυση των κοινωνικών παροχών.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο χαιρετισμός της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Γεωργίας Κιτσίνη, η οποία ευχαρίστησε τους εργαζομένους που στελεχώνουν την υπηρεσία και καθημερινά προσφέρουν τα μέγιστα στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της πόλης μας.
Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσαν επίσης, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γκόγκου Μαρία και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χριστίνα Μπούρα και Ζώμπος Κωνσταντινος, οι οποίοι ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική χρονιά με αρκετές παροχές προς τους δημότες της πόλης μας.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr