Κοπή Πίτας των Εθελοντών

22-01-2019 Ενημέρωση

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου πραγματοποίησε την κοπή πίτας των εθελοντών της, το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος μέσα σε εορταστικό κλίμα ευχαρίστησε με θέρμη τους εθελοντές για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του έργου τους και έδωσε ευχές σε όλους ξεχωριστά για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κα. Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη ευχαρίστησε με τη σειρά της τους εθελοντές τονίζοντας πως αυτή η ανιδιοτελής τους πράξη αποδεικνύει πως η αμοιβαιότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο αποτελούν αξίες, αδιαπραγμάτευτες.

Το φλουρί έτυχε στην εθελόντρια κα. Σοφία Νταβαρίνου η οποία παρέλαβε με συγκίνηση το δώρο της. Επίσης όλοι οι εθελοντές έλαβαν, ως ένα μικρό ευχαριστώ του Δήμου απέναντί τους, αντίτυπα ιστορικών εκδόσεων του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων.

εθελοντές, κοπή πίτας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr