ΘΕΜΑ : «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις»
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις παρακάτω οδούς περιοχής Δήμου Γαλατσίου, στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Τρίτη 28/10/2025 και κατά τις ώρες 10:00 μέχρι και το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων:
-
Α. Ομορφοκκλησιάς (Βείκου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Γαλατσίου και της οδού Τραλλέων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
-
Αγίας Γλυκερίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Γαλατσίου και της οδού Κουρτίδου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
-
Λ. Γαλατσίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Αγίας Γλυκερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ψυχικό και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
-
Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Γλυκερίας (Βείκου) και οδού Ελ. Βενιζέλου, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
-
Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Γλυκερίας Πρωτοπαπαδάκη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο οδό.
