Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν εντός της εβδομάδας λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό

31-10-2022 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 303100/3-10-2022 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συγ/κων Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν εντός της εβδομάδας, λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό, είναι οι εξής:

ΦΑΣΗ 1

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 150,00 μ. περίπου πριν την συμβολή της με την Λ. Βεϊκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Πρωτοπαπαδάκη.

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου της Λ. Γαλατσίου και για μήκος 15,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την Λ. Βεϊκου / Αγ. Γλυκερίας με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 4,50 μ. περίπου της οδού Αγ. Γλυκερίας και για μήκος 30,00 μ. περίπου μετά την συμβολή της με την Λ. Γαλατσίου/ Λ. Πρωτοπαπαδάκη με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυψέλη.

Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους 3,25 μ. περίπου της οδού Ιπποκράτους από το ύψος της οδού Αγ. Γλυκερίας έως την συμβολή της με την οδό Λυσίου με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.

Ολικός αποκλεισμός της οδού Λυσίου, με εξαίρεση τη χρήση από τους παρόδιους και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης από Λ. Γαλατσίου, έως την οδό Ιπποκράτους.

 

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γραμμή 4 μετρό
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr