Λαμπαδηδρομία αιμοδοσίας στο Δήμο Γαλατσίου

07-10-2008 Ενημέρωση
Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Λιναρά ο Δήμος Γαλατσίου παρέλαβε από το Δήμο Αλίμου τη φλόγα της 6ης λαμπαδηδρομίας για την αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
Μετά την ανάληψη της φλόγας, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και κάτοικοι την περιέφεραν φορώντας μπλουζάκια της Αιμοδοσίας και ακολούθησαν μια χαρτογραφημένη διαδρομή, κάνοντας στάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης όπου γινόταν η παράδοση της σε εθελοντές με τελικό προορισμό την πλατεία Μανδηλαρά στο νέο τέρμα.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος μαζί με τους εθελοντές μετά το τέλος της διαδρομής και σε μία σεμνή τελετή(στην πλατεία Μανδηλαρά), παρέλαβε τη φλόγα από τη διοργανώτρια κ. Μαρία Αλιμπέρτη, Δημοτική Σύμβουλο και μέλος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άναψε το βωμό με τη δάδα των λαμπαδηδρόμων. Ακολούθησε μικρή γιορτή όπου προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά ενώ η φιλαρμονική του Δήμου έπαιζε μελωδίες για τον κόσμο.

Ο Δήμος μας φιλοξένησε για πρώτη φορά τη φλόγα της αγάπης στην 6η Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος σε μια προσπάθεια διάδοσης του πνεύματος του εθελοντισμού σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα όπως είναι η προσφορά αίματος.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr