Λαχειοφόρος αγορά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

29-01-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου ικανοποιώντας αίτημα συνεργασίας της κοινωνικής δομής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα εκστρατεία στήριξης της λειτουργίας του, η οποία παρέχεται μέσω της διεξαγωγής λαχειοφόρου αγοράς.

Ειδικότερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Για να ανταπεξέλθει στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ, ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 σπιτιών φροντίδας, στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα, πολλές από τις οποίες πραγματοποιούνται χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των πολιτών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr