Λάτιν πάρτυ από τα Στέκια Νεολαίας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου στο Ανοιχτό Θέατρο του άλσους Βείκου

04-07-2013 Ενημέρωση


Τo απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου και ώρα 20:30 τα Στέκια Νεολαίας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου παρουσίασαν  χορογραφίες λατινοαμερικάνικων και μοντέρνων χορών σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη κίνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος ο οποίος αφού συνεχάρη τις δασκάλες χορού, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους χορευτές απο τα στέκια νεολαίας  για τη συμβολή τους στην πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου, ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μανώλη Πρωτονοτάριου, οι δασκάλες χορού των Πολιτιστικών στεκιών Αβερκίου Ντόροθη (καθηγήτρια φυσικής αγωγής ) στο 1ο στέκι νεολαίας και Χωριανοπούλου Πασχαλιά στο 2ο και 4οστέκι νεολαίας παρουσίασαν μαζί με τις ομάδες χορού όλων των ηλικιών μοντέρνα και latinσχήματα. Οι χορευτές , γεμάτοι κέφι, ξεσήκωσαν με τη χάρη και την επιδεξιότητα τους τους συμπολίτες μας που έδωσαν το παρόν στον όμορφο χώρο του Άλσους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χριστοδούλου Αγαμέμνων ,η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας  Χριστίνα Μπούρα, ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος, Υπευθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Ζώμπος, , ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος Πρασίνου Γιάννης Μανιάτης και η δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία πολιτών» Έλενα Ζέρβα.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr