Μαθητές της Γ’ τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου κατέθεσαν τα αιτήματά τους στον Δήμαρχο Γαλατσίου

21-12-2017 Ενημέρωση
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος υποδέχτηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου τους μαθητές της Γ’ Δημοτικού του 5ου Δ.Σ. Γαλατσίου μαζί με τη Διευθύντρια κα. Βασιλική Χρόνη και τον δάσκαλό τους κ. Γιάννη Σταράκη.
Οι 22 μαθητές της Γ’ Δημοτικού είχαν ετοιμάσει έναν φάκελο με αιτήματα προς τον Δήμαρχο, τα οποία αφορούσαν τη γειτονιά και το σχολείο τους. Μάλιστα κάθε χειρόγραφο αίτημα συνοδευόταν και από σχετική φωτογραφία που είχαν τραβήξει οι μαθητές, ύστερα από πρόταση τους δασκάλου τους. Συνοπτικά οι ερωτήσεις των μαθητών αφορούσαν το πρώην λατομείο Λεβεντάκη, το οποίο βρίσκεται πάνω από το σχολείο τους, τις πέτρες στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο τους που προέρχονται κυρίως από αυτό, τα αδέσποτα ζώα, τον φωτισμό, τα φρεάτια, τις λακούβες κ.α.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μίλησε προσωπικά στο κάθε παιδί εξηγώντας αναλυτικά την κατάσταση, είτε αφορούσε το Δήμο Γαλατσίου, είτε τον Δήμο Αθηναίων, καθώς το 5ο Δημοτικό βρίσκεται στα σύνορα των δύο δήμων και ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων αφορούσε τον Δήμο της Αθήνας.
Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα από τις απαντήσεις του Δημάρχου αλλά και από τη νέα εμπειρία που απέκτησαν και υποσχέθηκαν να επανέλθουν για να βεβαιωθούν ότι λύθηκαν τα προβλήματα που εντόπισαν στα αιτήματά τους.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr