«Μαγική» ταχυδακτυλουργική παράσταση με πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο

15-12-2016 Ενημέρωση
           Μια ξεχωριστή ταχυδακτυλουργική παράσταση (magic show), για μικρούς και μεγάλους, από δύο ταχυδακτυλουργούς του Ελληνικού Παραρτήματος της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου. Το magic show έγινε στο πλαίσιο του Χειμερινού Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου “Ήθη και έθιμα του Δωδεκαήμερου & γιορτές από τα βάθη του χρόνου” .
Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις και τα γέλια, καθώς και τα επιφωνήματα θαυμασμού από μικρούς και μεγάλους γέμιζαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Οι δύο μάγοι παρουσίαζαν ασταμάτητα νέα ταχυδακτυλουργικά κόλπα ενθουσιάζοντας το κοινό και φώναζαν συνεχώς είτε παιδιά, είτε γονείς να τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν τα κόλπα τους πάνω στη σκηνή.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο να ανέβει στη σκηνή και να πάρει μέρος στα μαγικά ταχυδακτυλουργικά κρατώντας ένα λευκό περιστέρι. Η συνεργασία του μάγου με τον Δήμαρχο Γαλατσίου ήταν άψογη και το ταχυδακτυλουργικό κόλπο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με όλα τα παιδιά να ζητωκραυγάζουν δίπλα στη σκηνή. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μάγους και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία και αλληλεγγύη.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr