Με 5 + 5 χρόνια παραχώρησης έκλεισε η συμφωνία μεταξύ ΕΤΑΔ ΑΕ και Δήμου Γαλατσίου για το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ)

27-04-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου υπέγραψε τη συμφωνία παραχώρησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για 10 χρόνια (5+5 με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη) και κέρδισε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να αξιοποιεί κατά το δοκούν το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΠΑΛΑΙ.

Η εν λόγω συμφωνία υπεγράφη την Πέμπτη (22/4) στα γραφεία της ΕΤΑΔ, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Στέφανου Δ. Βλαστού και του Δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου.

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου χρειάστηκε σκληρή δουλειά, τα τελευταία χρόνια, ώστε μέρα με τη μέρα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξαναζωντανέψει το εμβληματικό ολυμπιακό ακίνητο, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο επί 11 χρόνια.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ότι :«Τα τελευταία 2 χρόνια χρειάστηκε να προχωρήσουμε ως Δήμος σε μια επίπονη διαπραγμάτευση με όλους τους αρμόδιους, ώστε να τους εξηγήσουμε και τελικά να τους πείσουμε ότι μόνο στα χέρια του Δήμου μας μπορεί πραγματικά να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος προς όφελος όλων – και πρώτα απ’ όλα, των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά για την αγαστή συνεργασία τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Στέφανο Βλαστό και τους συνεργάτες του. Φυσικά συνέβαλαν πάρα πολλοί για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη βοήθεια που έδωσαν στην πόλη μας, στο Γαλάτσι μας. Η συμφωνία αυτή, μπορεί να ήρθε μετά από μια μακρά προσπάθεια, αλλά δεν είναι παρά το πρώτο βήμα. Ήδη ξεκινάμε τα επόμενα βήματα. Μια νέα προσπάθεια, να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να κάνουμε το ΠΑΛΑΙ ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού για την πόλη μας».

Ο Δήμος Γαλατσίου – μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν ξανά – σας περιμένει όλους στο ΠΑΛΑΙ για να δώσετε ζωντάνια και χρώμα στο χώρο με τη συμμετοχή σας στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ραντεβού στο ΠΑΛΑΙ ΜΑΣ.

Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου ΠΑΛΑΙ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr