Με ενθουσιασμό ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού Camp του Δήμου Γαλατσίου

18-06-2014 Ενημέρωση
Χαμογελαστά πρόσωπα στην έναρξη της  πρώτης    περιόδου του θερινού αθλητικού Camp
Συνολικά 467 παιδιά και γονείς κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο στο άλσος Βεϊκου για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP του Δήμου Γαλατσίου, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας.
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», Χριστίνα Παπαδιονυσίου μαζί με τους γυμναστές και τους συντελεστές του CAMP καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό Campκαι τους είπαν να απολαύσουν στο έπακρο τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες. Στη συνέχεια η Πρόεδρος ευχαρίστησε τους γυμναστές και όλους τους υπαλλήλους για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Camp.  
Η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», Χριστίνα Μπούρα αφού καλωσόρισε με τη σειρά της τα παιδιά και τους γονείς, ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σε αυτό τον όμορφο, πράσινο πνεύμονα που έχει την τύχη να διαθέτει η πόλη μας.
Μετά τον αγιασμό τα παιδιά αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν άσπρα καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr