Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το All Star Game Ποδοσφαίρου Σάλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Άλσους Βεϊκου

08-01-2016 Ενημέρωση
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 30 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό του Άλσους Βεΐκου το 4ο ALLSTARGAME ποδοσφαίρου Σάλας, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν Ομάδα Παλαιμάχων Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Ομάδα Παλαιμάχων Γαλατσίου, Ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαίρου Σάλας και οι δύο ομάδες των ALL STARS του Ποδοσφαίρου Σάλας.
Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
·                Παλαίμαχοι Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου – Παλαίμαχοι Γαλατσίου: 5-5
·                Παλαίμαχοι Ποδοσφαίρου Σάλας – Παλαίμαχοι Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: 4-5
·                ALL STAR GAME: 3-3
Με την ομάδα των Παλαιμάχων Γαλατσίου αγωνίστηκε και ο  Δήμαρχος Γαλατσίου  κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος ο οποίος μετά τη λήξη των αγώνων δήλωσε την μεγάλη του ικανοποίηση από την διοργάνωση και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συμβάλλει στην ανάδειξη προσπαθειών που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα, αλλά και να φιλοξενήσει αθλητικά γεγονότα τα οποία θα καταστήσουν όχι μόνο το Άλσος Βεΐκου, αλλά και όλο το Γαλάτσι, έναν κόμβο αθλητικών υπηρεσιών πάντα με κοινωνικό πρόσημο.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr