Με επιτυχία έγιναν οι πρώτοι διαδημοτικοί αγώνες κολύμβησης «ΖΕΥΞΕΙΑ 2019» στο Γαλάτσι

30-04-2019 Ενημέρωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 οι πρώτοι διαδημοτικοί αγώνες των παιδικών ακαδημιών «ΖΕΥΞΕΙΑ 2019» στο Ανοικτό Κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου με τη συμμετοχή τριών Δήμων: Γαλατσίου, Πεύκης – Λυκόβρυσης και Χαλανδρίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 142 παιδιά από τους 3 Δήμους (Γαλάτσι, Πεύκης-Λυκόβρυση, Χαλάνδρι). Από το σύνολο των 70 παιδιών (ηλικίας 2002 έως 2012) της Ακαδημίας Δήμου Γαλατσίου, που έλαβαν μέρος στους αγώνες και έδωσαν δυναμικό παρών, 32 διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κατακτώντας 12 χρυσά, 5 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ανεξαρτήτως αν έλαβαν μετάλλιο καθώς η συμμετοχή είναι αυτή που μετράει. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν στους αγώνες παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα, καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή των πρώτων διαδημοτικών αγώνων κολύμβησης στο Γαλάτσι. Πολύτιμη ήταν η συμβολή των γυμναστών κολύμβησης του Δήμου και συγκεκριμένα τους κ.κ. Αγγελική Κόντζαλη, Αναστασία Αλεξανδρίδου, Μαριλένα Λιβανού και Βασίλειο Πάλλα.

Οι Πρώτοι Διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης και η συνεργασία με άλλους Δήμους της Αττικής είναι γεγονός που αποτελεί τιμή για την πόλη και αφετηρία για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

1οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr