Με επιτυχία στέφθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας

16-02-2023 Ενημέρωση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο παιδικό πάρτι μασκέ για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος».

Τα παιδικά γέλια και η χαρμόσυνη ατμόσφαιρα ήταν η ανταμοιβή όσων συμμετείχαν ενεργά στην αποκριάτικη εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε στις 12μ.μ. στην πολύ όμορφα στολισμένη αίθουσα, όπου γονείς και παιδιά, μασκαρεμένοι και ευδιάθετοι ήρθαν να γιορτάσουν την αποκριά, με κέφι και χαρά, με αποτέλεσμα το αποκριάτικο ξεφάντωμα μικρών και μεγάλων να διαρκέσει ως αργά το απόγευμα. Τα παιδιά διασκέδασαν με την παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ, καθώς και με χειροτεχνίες και κατασκευές, ενώ απόλαυσαν τη μουσική, το χορό, τα παιχνίδια και τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για την εμπιστοσύνη τους στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και συνεχάρη την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας για την άρτια οργάνωση αυτής της  ξεχωριστής εκδήλωσης.

Αξιοσημείωτη ήταν η ευγενική χορηγία επιχειρήσεων και καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στην τοπική μας κοινωνία και υποστηρίζουν αδιάλειπτα το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με γνώμονα το αίσθημα αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης προς τα  παιδιά. Ειδικότερα θερμές ευχαριστίες στο κατάστημα «MAX STORES», στο σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», στο κατάστημα οπτικών «ΚΟΡΡΕΣ», στο κατάστημα οπτικών «ΖΗΣΗ», στο Αρτοποιείο «Βενέτης», στο Ψητοπωλείο «ΠΙΤΕΣ ΓΕΥΣΕΩΝ», στην  Πιτσαρία «ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ», στο Ζαχαροπλαστείο «ΑΝΕΜΩΝΗ», στον Φούρνο «ΒΕΝΕΤΗ» και στο «NANOU DONATS HOUSE».

αποκριάτικη εκδήλωση παιδιών ωφελούμενων κοινωνικής υπηρεσίας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr