Με επιτυχία συνεχίζεται το Παιδικό Φεστιβάλ Γαλατσίου

01-09-2023 Ενημέρωση

Για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειες τους, για όλους όσους επέστρεψαν από τις διακοπές, οι παιδικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Γαλατσίου που περιόδευσαν όλο το καλοκαίρι, συνεχίζουν να δίνουν φθινοπωρινά ραντεβού κάτω από τον έναστρο ουρανό του Άλσους Βεΐκου!

Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας με δωρεάν ψυχαγωγικές εμπειρίες, γεμάτες χαρά!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που με την παρουσία σας τιμάτε και γεμίζετε το θέατρό μας, αλλά κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις εθελόντριες μας και όλους τους εθελοντές μας κ.κ. Χωριανοπούλου Μαρίνα, Μανδαλάκη Κατερίνα, Νομικού Ιλόνα, Θανασού Γεωργία, Πατσούρα Ντίνα, Παπαβασιλείου Ανθή, Χωριανοπούλου Ελπίδα, Αγγελοπούλου Άσπα, Θεοδώρου Γεωργία, Κουλούρη Βιβή, Φραγκουλοπούλου Ελισάβετ, Τηληγάδα Γιαννούλα, Σταϊκοπούλου Ντίνα, Αμαράντηγου Πασχαλιά, Μαγκανάρη Κατερίνα, Παπαδιαμαντοπούλου Τζένη, Βλαχογιάννη Γεωργία, Πέτρου Χρυσούλα, Νάσσης Σπύρος, Γαβαλά Μαρία, Λειβησιάνου Ευαγγελία, Μήλιου Αντωνία και Τσιούρη Γεωργία, που αποτελούν την ψυχή του φεστιβάλ, δίχως την συμβολή των οποίων, θα ήταν αδύνατη η υλοποίησή του.

Η διάθεσή τους και τα χαμόγελά τους, μετά την προσφορά των παγωτών και του pop corn σε τόσους πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους μας, αποτυπώνεται στην φωτογραφία κάτω από το φως της χθεσινής πανσελήνου…

Σας ευχαριστούμε!
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος
Ο Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Μάνος Ελευθερίου

Συνεχίζεται το Παιδικό Φεστιβάλ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr