Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Γαλατσίου

27-03-2013 Ενημέρωση

Το πρωινό της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε  χωρίς επεισόδια η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση με πρωταγωνιστές τα παιδιά απο τα σχολεία της πόλης μας κατα μήκος της Λεωφόρου Βείκου, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου.


Μαθητές από όλα τα σχολεία της περιοχής έδωσαν και πάλι δυναμικό παρόν και καταχειροκροτήθηκαν απο γονείς και φίλους. Πρώτα παρέλασαν τα μέλη των Αντιστασιακών οργανώσεων και  οι Πολιτιστικοί και  Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, έπειτα ακολούθησαν τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων, των Γυμνασίων και των  Γενικών και Τεχνικών Λυκείων. Η παρέλαση ολοκληρώθηκε με  το 1ο Σώμα Προσκόπων Γαλατσίου.  Αξίζει να σημειωθεί οτι  δεν υπήρξαν  απρόοπτα, όλα κύλησαν ομαλά και για άλλη μια χρονιά  δεν υπήρξε εξέδρα των επισήμων.Νωρίτερα,  τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγ. Γλυκερίας στην οποία έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Σοφία Λεπίδα Ντάγλα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, σωματείων, συλλόγων και πλήθος κόσμου. Η Εκπαιδευτικός του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου Ελένη Προκοπίου εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, παρουσία των σημαιοφόρων μαθητών όλων των σχολείων της πόλης μας.

 

Στη συνέχεια, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώων της, ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr