Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Α’ αγώνας ATTICA BANK 3o RUN & FUN Grand Prix στο Δήμο Γαλατσίου

27-01-2016 Ενημέρωση
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η διοργάνωση του
ATTICABANK 3o RUN &FUN GrandPrix
Στον Α΄ Αγώνα στον Δήμο Γαλατσίου συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας
Ποτάμι δρομέων παρά το δριμύ ψύχος κατέκλυσε την Λεωφόρο Βεΐκου στο ATTICABANK 3oRUN&FUNGrandPrix!
Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας με επικεφαλής /νικητές τον πρωταθλητή Κώστα Πούλιο (10 χλμ ), την Ελευθερία Πετρουλάκη (10 χλμ γυναικών), τον Κώστα Δρόσο (5χλμ  ανδρών) χάρηκαν μία άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά!
Η FEELGOODSportsClub με τον Δήμο Γαλατσίου,  τον φίλαθλο Δήμαρχο κο Γεώργιο Μαρκόπουλο και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICABANK διοργάνωσαν έναν αγώνα στα πλαίσια διεθνών προδιαγραφών. Οι δρομείς ένιωθαν ασφαλείς με την παρουσία κινητής μονάδας του  METROPOLITANHOSPITAL και χάρηκαν την εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση στην διανομή αριθμών/ μεταλλίων, νερών ΒΙΚΟΣ, μπανανών DOLE που εδόθησαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Όλες οι παραπάνω ενέργειες έγιναν μέσα στο Παλαί Γαλατσίου για να είναι οι αθλητές προστατευμένοι από το δριμύ ψύχος!
Νικητές στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή ανεδείχθησαν :
Κώστας Πούλιος στα 10 χιλιόμετρα ανδρών με χρόνο 31′ 54”
Ελευθερία Πετρουλάκη (OUTRUN) Νικήτρια 10 χλμ γυναικών με χρόνο 36′ 43”
Κώστας Δρόσος (OUTRUN) Νικητής 5 χλμ ανδρών με χρόνο 16′ 31”
AngelinaNavaro στα 5 χλμ γυναικών με χρόνο 20’ 32’’
Επίσης διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ για παιδιά με νικητές
Ρούτουλας Αναστάσιος 1 χλμ αγοριών
Γωγώ Μποίλη 1 χλμ κοριτσιών
Οι δηλώσεις των νικητών
Κώστας Πούλιος: «Ο Α’ Αγώνας ATTICABANK 3oRUN&FUNGrandPrix διεξήχθη άψογα, ευχαριστήθηκα πολύ με την ασφαλεστάτη διαδρομή και (με τον πολύ καλό χρόνο για αρχή σαιζόν) που έκανα στον Α’ Αγώνα προετοιμαζόμενος για την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ. Προσκαλώ όλους τους δρομείς να λάβουν μέρος στις 14 Φεβρουαρίου 2016 την ημέρα των ερωτευμένων στον Β’ Αγώνα με βαθμολογία & πλούσια δώρα στον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης!»
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Δρόσου νικητή των 5 χιλιομέτρων ανδρών, της νικήτριας των 10 χιλιομέτρων Ελευθερίας Πετρουλάκη  (έκανε μεγάλη εμφάνιση με πολύ καλό χρόνο) της AngelinaNavaro νικήτριας των 5 χιλιομέτρων γυναικών.
Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση παρά το ψύχος, την AtticaBankπου χωρίς την βοήθειά της δε θα γινόταν η σπουδαία και επιτυχημένη εκδήλωση χαράς. Υποσχέθηκε δε στους Δημότες του ‘πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα!’
Ο εκπρόσωπος της AtticaBankκος Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε ότι ‘η AtticaBankστηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ευεξία και υγεία στους συμμετέχοντες. Οι αγώνες ATTICABANK 3oRUN&FUNGrandPrixείναι και μήνυμα προς όλους ότι όταν αγωνιζόμαστε διεκδικούμε και τα καταφέρνουμε. Έναν τέτοιον αγώνα κέρδισε πρόσφατα και η τράπεζά μας η οποία θα συνεχίσει την κοινωνική της προσφορά και τη στήριξη παρόμοιων εκδηλώσεων.’
Ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου 2016 στον Β’ Αγώνα ATTICABANK 3oRUN&FUNGrandPrix στον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr