Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Προπονητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου

04-04-2019 Ενημέρωση

           

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Προπονητική Ημερίδα Ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. Η Ημερίδα ξεκίνησε στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ», με βασικό εισηγητή τον κ. Ruben Jongkind, πρώην Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών AFC Ajax του Άμστερνταμ & Επικεφαλής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Johan Cruyff.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες προπονητές και αθλητές διαφόρων ακαδημιών και ομάδων ποδοσφαίρου, τόνισε με ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η μεθοδολογία και η ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων μέσα από ατομική και ομαδική εκπαίδευση, ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία.

Μέσα από μια εκτενή και άκρως αναλυτική παρουσίαση εμβάθυνε με παιδαγωγική προσέγγιση τη διαδικασία προπόνησης και πως πρέπει να γίνεται η προσέγγιση σε νεαρές ηλιακές που τα παιδιά διαμορφώνουν χαρακτήρα και η συμπεριφορά τους θα επηρεάσει τη ζωή τους, εν γένει και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Άλσος Βεΐκου με την συμμετοχή τοπικών ομάδων. Τα παιδιά των ομάδων είχαν την χαρά να συνομιλήσουν και να προπονηθούν όχι μόνο με τον κ. Ruben Jongkind, αλλά και με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη αλλά και με τον πρώην προπονητή της U19 ΑΕΚ & ΠΑΟ κ. Σίμο Γιώργο.

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεπής στην πολιτική του στηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν όλο και περισσότερο την αθλητική παιδεία στην πόλη μας. Προς όφελος των παιδιών μας.

αλσος Βεικου, Καμίνι, Προπονητική ημερίδα ποδοσφαίρου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr