Με Μιχάλη Χατζηγιάννη άνοιξε τις πόρτες του το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018

02-07-2018 Ενημέρωση
Με τη μεγάλη δωρεάν συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη εγκαινιάστηκε το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018, την Πέμπτη 28 Ιουνίου. Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Άλσους Βεΐκου κατακλύστηκε με χιλιάδες κόσμο από νωρίς το απόγευμα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ, παρέα με τ’ αστέρια.
Τα τραγούδια γνωστά, ο ρυθμός ξέφρενος και κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να σιγοτραγουδάει όμορφες μελωδίες που έχουν συντροφεύσει τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μας.
Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης ευχαρίστησε θερμά τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση της συναυλίας.
Λίγο νωρίτερα μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αρχιτέκτονας» στην πλατεία Αλκυόνης- Αιγοσθενών – Κουντουριώτου με τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018 θα σας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι αλλά και τον Σεπτέμβριο με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, αλλά και στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση, μέσω της οποίας θα ενημερώνεστε καθημερινά για τις επικείμενες εκδηλώσεις.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr