Με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γαλατσίου

13-09-2021 Ενημέρωση

Με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας για μαθητές κι εκπαιδευτικούς, αλλά και με αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Γαλατσίου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος έδωσε το παρόν στον αγιασμό του 3ου Λυκείου Γαλατσίου, όπου παρευρέθη και η Υφυπουργός Υγείας, κα. Ζωή Ράπτη. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ευχήθηκε καλή, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τονίζοντας ότι: «Το σχολείο δεν είναι μόνο εξισώσεις, συντακτικό, ιστορία και γεωγραφία! Στο σχολείο μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε, να δουλεύουμε συλλογικά, να καλλιεργούμε την ενσυναίσθηση, να δημιουργούμε φιλίες άρρηκτες στον χρόνο, να βρούμε τα πατήματα σε μια μικρή κοινωνία η οποία μας προετοιμάζει για τη ζωή που μας περιμένει αλλά προπάντων να συνθέσουμε αναμνήσεις αναλλοίωτες για το υπόλοιπο της ζωής μας! Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά , όπως όλα αυτά τα χρόνια , τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στους γονείς! Η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή για να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί και να βρίσκουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!». Επίσης ο Δήμαρχος Γαλατσίου παρέστη και στους αγιασμούς του 6ου Γυμνασίου και του 3ου και 9ου Νηπιαγωγείου Γαλατσίου.

Επιπλέον, το παρόν στον αγιασμό των σχολείων του Γαλατσίου έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, για καλή, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά, προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς.

 

 

 

 

 

αγιασμός στις σχολικές μονάδες Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr