Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γαλατσίου συνάντηση με τους κρεοπώλες του δήμου

29-03-2012 Ενημέρωση

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γαλατσίου, Κυριάκου Τσίρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους κρεοπώλες της πόλης, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ, Γεωργίας Κιτσίνη και των Αντιδημάρχων, Κωνσταντίνου Ζώμπου και Χριστίνας Μπούρα, με σκοπό να εξασφαλιστούν λόγω των εορτών του Πάσχα, όσο το δυνατό πιο οικονομικά και παράλληλα ποιοτικά, ελληνικά αμνοερίφια, που να τηρούν όλους τους κανόνες της Δημόσιας Υγείας, για τους κατοίκους του Γαλατσίου.


Στη συνάντηση, αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός σχετικά με τη διασφάλιση των κανόνων δημόσιας υγείας, καθώς η πώληση των αμνοεριφίων και τα στάδια της διακίνησης, μεταφοράς, σφαγής, φόρτωσης και αποθήκευσης διέπεται από αυστηρούς Κοινοτικούς Κανονισμούς και Εθνική Νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι κρεοπώλες, καθώς και τους προβληματισμούς τους και στη συνέχεια ζήτησε να υπάρχει ικανή ποσότητα ελληνικών αμνοεριφίων για το Πάσχα αλλά σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τιμές, ώστε να εξασφαλίσουν οι κάτοικοι του Γαλατσίου τον οβελία τους σε καλή τιμή και να μην επιλέγουν κρεοπωλεία άλλων περιοχών.

Οι κρεοπώλες του Γαλατσίου διαβεβαίωσαν το δήμαρχο και τους δημότες της πόλης ότι θα εξασφαλίσουν ποιοτικά, ελληνικά αμνοερίφια στις καλύτερες δυνατές τιμές, σεβόμενοι τον ανταγωνισμό και τους καταναλωτές.


Ο Δήμος Γαλατσίου, έπειτα από αυτή τη συνάντηση καλεί όλους τους κατοίκους και δημότες της πόλης να στηρίξουν τα κρεοπωλεία του Γαλατσίου, αγοράζοντας τον οβελία τους  από τους κρεοπώλες της περιοχής τους και να αποφύγουν τα παράνομα σημεία πώλησης που δεν διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία.

 

           

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr