Έναρξη του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 με συναυλία στις 25 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου

19-06-2019 Ενημέρωση

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 ξεκινάει δυναμικά το νέο του ταξίδι στη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τα χρώματα και τη χαρά την Τρίτη 25 Ιουνίου, με πρώτη συναυλία των Στάθη Δρογώση και Ανδριάννας Μπάμπαλη, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου, στις 9 το βράδυ, πάντα  ‘παρέα με τ’ αστέρια’. Στη συνέχεια την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 9μ.μ. ανεβαίνει η πρώτη θεατρική παράσταση του φεστιβάλ με τίτλο «Ειδήσεις είναι θα περάσουν».

Και φέτος το σύνολο σχεδόν των εκδηλώσεων θα είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, καθώς το Φεστιβάλ Γαλατσίου είναι ένα πολυσυλλεκτικό γεγονός που συγκεντρώνει διαφορετικές ηλικίες, προτιμήσεις, επιθυμίες και κουλτούρες κι είναι σημαντικό να το απολαύσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας.

Όπως κάθε χρόνο το καλοκαιρινό φεστιβάλ θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με καταξιωμένους καλλιτέχνες και με φημισμένες θεατρικές παραστάσεις, χορό και συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο του πανέμορφου Άλσους. Επίσης και φέτος θα υπάρχει θέατρο σκιών για τους μικρούς μας φίλους σε πλατείες του Γαλατσίου, καθώς και παιδικά καλλιτεχνικά εργαστήρια στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Το Καμίνι».

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ δήλωσε τα εξής: «Σας περιμένουμε και φέτος όλους στις εκδηλώσεις του καθιερωμένου κι αναγνωρισμένου πλέον Φεστιβάλ Γαλατσίου, για να περάσουμε τις νύχτες κι αυτού του καλοκαιριού με θέατρο, χορό, μουσική, κάτω από τ’ αστέρια μέσα στο καταπράσινο Άλσος Βεϊκου. Το Φεστιβάλ είναι μια ομαδική προσπάθεια των στελεχών του Δήμου μας, που έχει μοναδικό στόχο να ομορφύνει τις καλοκαιρινές νύχτες όλων μας προσφέροντας μια ακόμη διέξοδο πολιτισμού και αναψυχής στην πόλη μας».

 

Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεικου, Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr