Μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου

31-01-2013 Ενημέρωση

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου και του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Εμμανουήλ Πρωτονοτάριουγια την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και την παροχή βοήθειας με σκοπό τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών  μας επετεύχθη η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού τροφίμων και ρούχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι κατά τη διάρκεια των εορτών, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα, τα οποία παραδόθηκαν στις 23/1/2013 από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Εμμανουήλ Πρωτονοτάριο προς την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γεωργία Κιτσίνη αλλά και τις εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να διανεμηθούν στους εξυπηρετούμενους του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 350 κιλά ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, 200 κουτιά γάλα, λάδι, κονσέρβες, χυμοί καθώς και σοκολάτες, μπισκότα, πατατάκια, μαρμελάδες, μέλι για τα παιδιά, ενώ δεν έλειψαν τα είδη οικιακής χρήσης, όπως απορρυπαντικά, σαπούνια κ.α.

Η άμεση ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και φανέρωσε το δυνατό αίσθημα αλληλεγγύης που υπάρχει απέναντι σε όσους βιώνουν πραγματικά δύσκολες στιγμές και στερούνται τα απαραίτητα.  

«Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα από εσάς που συνέβαλλε στη συγκέντρωση όλων αυτών των τροφίμων και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ώστε να μην μείνει κανείς από τους συνανθρώπους μας χωρίς βοήθεια», τόνισε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία.

            Τα δεδομένα της εποχής κάνουν ακόμη πιο επιτακτικό το αίτημα για την ενίσχυση όλων όσων αδυνατούν να καλύψουν βασικές και στοιχειώδεις ανάγκες. Έτσι όλοι καλούμαστε να συνεισφέρουμε σ’ αυτό το έργο αγάπης με όποιο τρόπο μπορούμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr