Μεγάλη συμμετοχή στη δενδροφύτευση που διοργάνωσε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Γαλατσίου

19-03-2012 Ενημέρωση

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Γαλατσίου στα Τουρκοβούνια, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής.


Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε δύο σημεία. Το πρώτο ήταν ο χώρος πάνω από το Λόφο Κόκκου και το δεύτερο ήταν κάτω από το Ψυχικό, στα όρια με το δήμο Γαλατσίου. Στο μικρό χρονικό διάστημα που διήρκεσε η δενδροφύτευση είναι εντυπωσιακό ότι φυτεύτηκαν συνολικά 4.000 δέντρα.


Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Χριστίνα Μπούρα, η οποία βρισκόταν από νωρίς στην περιοχή ώστε να συντονίσει τη διαδικασία, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του ΣΠΑΤ. Επίσης, η κα. Μπούρα, αφού δήλωσε ότι θα συνεχιστούν οι δράσεις για το περιβάλλον και στο μέλλον, είπε χαρακτηριστικά ότι: «στόχος είναι να ‘πρασινίσουν’ τα Τουρκοβούνια και να γίνουν ένας χώρος αναψυχής για τους περίοικους».


Σημειώνεται ότι στη δενδροφύτευση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κώστας Ζώμπος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ευθύμιος Παναγιωτακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, Φώτης Τσομπάνογλου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμούς, Μανώλης Πρωτονοτάριος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Μαρία Αλιμπέρτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Ιωάννης Μανιάτης και Νίκος Νίκου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Δερεδίνης και η επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου», Έλενα Ζέρβα- Γκιουρτζιάν.

                   

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr