Μετά από συνάντηση του Δημάρχου Γαλατσίου με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ σώζεται το ΠΑΛΑΙ

12-02-2014 Ενημέρωση
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Δήμου Χρυσαυγής Γκουβέτσου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνο Κοτσάτο και το Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Αθλητισμού Χρυσόστομο Σχοινά για να συζητήσουν τη δυνατότητα ενοικίασης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου «ΠΑΛΑΙ» από την ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου), ώστε να αξιοποιηθεί ως έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, με ανταποδοτικούς όρους για το Δήμο Γαλατσίου που θα αφορούν στην αξιοποίηση αθλητικών χώρων του ΠΑΛΑΙ από τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες του Γαλατσίου.
            Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αντιμετώπισε θετικά την πρότασή του, καθώς εδώ και μια οκταετία απώτερος σκοπός της διοίκησης, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου γενικότερα, ήταν να μην εμπορευματοποιηθεί το ΠΑΛΑΙ και να παραμείνει χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για όλους τους Γαλατσιώτες. Ωστόσο, η τελική απόφαση για το θέμα αξιοποίησης του ΠΑΛΑΙ θα παρθεί αποκλειστικά από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και κατόπιν συνεννόησης και διαλόγου με τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς του Γαλατσίου.
«Μετά από πολυετή αγώνα επιτέλους το όνειρο κάθε Γαλατσιώτη, να είναι το ΠΑΛΑΙ χώρος αθλητισμού και πολιτισμού, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι ο συγκεκριμένος χώρος να μην μείνει άλλο αναξιοποίητος, ούτε να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο, αλλά να αποτελέσει κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για το Γαλάτσι», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr