ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ

01-07-2011 Ανακοινώσεις

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Γαλατσίου, την Κυριακή 19 Ιουνίου, για να τιμήσει τουςεκπαιδευτικούς του Γαλατσίου που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, καθώς και να βραβεύσει τους μαθητές που διακρίθηκαν κατά την σχολική περίοδο 2009-2010.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων, ακολούθησε μεγάλη συναυλία με το Βασίλη Λέκκα και την ανερχόμενη ερμηνεύτρια, Vivian Daglas, σε τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Β. Τσιτσάνη, Στ. Ξαρχάκου και Γ. Μαρκόπουλου. Τους εκλεκτούς καλλιτέχνες πλαισίωσαν, τα Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων-“Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής”, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Χαλκιά.

Το πλήθος κόσμου, που γέμισε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, στο Άλσος Βεΐκου, με το φεγγάρι επιβλητικό να ρίχνει το φως του επί σκηνής, είχε την ευκαιρία ν απολαύσει τους ξεχωριστούς καλλιτέχνες σ’ ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας, με τραγούδια που αγαπήσαμε σε άλλες εποχές και έμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

Η βαθιά μελωδική φωνή του Βασίλη Λέκκα και ο ιδιαίτερος τρόπος ερμηνείας που τον χαρακτηρίζει, άλλες στιγμές συνεπήρε τον κόσμο που σιγοτραγούδησε μαζί του κι άλλες τον ξεσήκωσε με το απίστευτο κρεσέντο της φωνής του. 

Η γλυκιά παρουσία της Vivian Daglas και η αισθαντικότητα της φωνής της έδωσαν ένα άλλο χρώμα στη συναυλία, αγγίζοντας με την ερμηνεία της τις ευαίσθητες χορδές των θεατών, που μέσα σχεδόν σε κατανυχτική ησυχία απόλαυσαν τα τραγούδια της. Η Vivian Daglas είναι μια ερμηνεύτρια που σίγουρα θα μας «απασχολήσει» σα φωνή και παρουσία και στο μέλλον!

Ήταν μια βραδιά «μαγική» που έγινε πραγματικότητα χάρη στις άοκνες προσπάθειες και οργανωτικές ικανότητες της Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου, κας  Σοφίας Λεπίδα – Ντάγλα, η οποία σε συνεργασία με το Δήμαρχο, κ. Κυριάκο Τσίρο, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν αυτή την τιμητική εκδήλωση για τους ανθρώπους της παιδείας, αλλά και τους μαθητές του δήμου μας. Και για το λόγο αυτό οι καλλιτέχνες και η ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Στο τέλος της συναυλίας, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος τους απένειμε αναμνηστικές πλακέτες και η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πρόεδρος ΔΕΠ, κα Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα τους χάρισε μικρά χαρακτικά, που φιλοτέχνησε ειδικά για τη βραδιά, γνωστός εικαστικός δημιουργός.

Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι διδακτικών φορέων και ανώτατα μέλη της εκκλησιαστικής ιεραρχίας.

Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πρόεδρος ΔΕΠ Δήμου Γαλατσίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr