Μήνυμα Δημάρχου Γαλατσίου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

02-06-2022 Ενημέρωση

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στέλνει από καρδιάς το ακόλουθο μήνυμα αισιοδοξίας και καλής δύναμης στους μαθητές και στις μαθήτριες:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη, με αισιοδοξία και ψυχραιμία, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις! Πιστέψτε με καταλαβαίνω το άγχος σας, την αγωνία σας, τα ανάμεικτα συναισθήματα που δημιουργούνται και την πίεση που νιώθετε! Καταλαβαίνω πως εξαντλήθηκε η υπομονή όλων σας (παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών) με τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσατε! Και αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Αυτό που μετράει στη ζωή είναι να δίνετε το 100% του εαυτού σας σε αυτό που αγαπάτε, να μάθετε να κοιτάτε μπροστά, να επιμένετε και να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως καμία μάχη, κερδισμένη ή χαμένη, δεν ορίζει από μόνη της τη συνολική σας πορεία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην καθεμία και στον καθένα σας ξεχωριστά!

Οι σκέψεις κι οι ευχές όλων μας είναι μαζί σας».

Πανελλήνιες εξετάσεις
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr