Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για την ανακοίνωση των βάσεων

27-08-2021 Ενημέρωση
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητριών και μαθητών στα Πανεπιστήμια της χώρας δήλωσε τα εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια εξίσου και στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.
Αν μετά από 47 χρόνια πορείας με ρωτούσαν πιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, αναμφισβήτητα θα έλεγα η διαδικασία των Πανελληνίων ! Δεν θα ξεχάσω το άγχος, το στομάχι που είχε δεθεί κόμπος, την ταχυκαρδία, τις ιδρωμένες παλάμες ! Πόσο μάλλον λοιπόν που οι φετινές εξετάσεις, όπως και οι περσινές άλλωστε, είχαν πολλές αντιξοότητες καθώς όλοι οι μαθητές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα την αβεβαιότητα του COVID 19 και τις δυσκολίες της τηλεκπαίδευσης.
Εύχομαι από καρδιάς καλή σταδιοδρομία στα νέα μονοπάτια της ζωής σας, τα οποία ανοίξατε με τους κόπους σας, σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο! Στους μαθητές εκείνους, που δεν πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις, θέλω να πω το εξής: Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και προκλήσεις, γι’ αυτό να έχετε αισιοδοξία και πίστη στα όνειρά σας, δύναμη και υπομονή για την επόμενη προσπάθεια.
Καλή τύχη σε όλους!»
μηνυμα δημαρχου για βάσεις πανελλαδικων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr