Μουσική εκδήλωση ¨τραγούδια της άνοιξης¨ την Πέμπτη  4 Μαΐου, με την τραγουδίστρια Ζωή Μήλιου στο πολιτιστικό κέντρο Γαλατσίου ¨ΚΑΜΙΝΙ¨

28-04-2023 Ενημέρωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου, σας προσκαλεί στην Μουσική εκδήλωση ¨τραγούδια της άνοιξης¨ με την τραγουδίστρια Ζωή Μήλιου στο πολιτιστικό κέντρο Γαλατσίου ¨ΚΑΜΙΝΙ¨ την Πέμπτη  4-5-2023  και ώρα  19.00.

Η  ανερχόμενη τραγουδίστρια Ζωή Μήλιου, υποδέχεται την άνοιξη με μαγιάτικα τραγούδια παρμένα από το σεντούκι της παράδοσης. Τραγούδια των λουλουδιών, των αρωμάτων, της αγάπης, που ανθίζουν και φουντώνουν την άνοιξη,  μας  μεταφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ψυχικής ανάτασης, της ομορφιάς της ζωής.

Μελωδίες και ρυθμοί από την Πελοπόννησο, το Αιγαίο, τη Θράκη , τη Μικρά Ασία,  συνθέτουν  μοναδική ποικιλία ακουσμάτων που σαγηνεύουν το κοινό και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ανοιξιάτικες μουσικές πανδαισίες.

Τη Ζωή Μήλιου  συνοδεύουν οι  Κώστας Γεωργούλης  στο βιολί και  Γιάννης Μεγαλούδης στο λαούτο.  Συμμετέχει η Χορωδία του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου  και  η Χορωδία Ιωάννης Μεγαλούδης.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου  και  ο  Δήμος Γαλατσίου

θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μουσική εκδήλωση ¨τραγούδια της άνοιξης¨
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr