Μύρισε θάλασσα στην καλοκαιρινή γιορτή του Β’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Γαλατσίου

26-06-2019 Ενημέρωση

Η καλοκαιρινή γιορτή του Β’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Γαλατσίου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ήταν για μια ακόμη χρονιά αποκάλυψη για μικρούς και μεγάλους, καθώς μέσα από το Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεϊκου, πάνω στα Τουρκοβούνια, βρέθηκαν όλοι να ταξιδεύουν στο βυθό της θάλασσας ψάχνοντας ένα κοχύλι που θα τους πραγματοποιήσει τρεις ευχές.

Μια πρωτότυπη και ευφάνταστη καλοκαιρινή γιορτή, βασισμένη στο παραμύθι της συγγραφέως Μαριλένας Καββαδά, «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι», που μίλησε στις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων. Οι παιδαγωγοί του Β’ Παιδικού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνουν τα παιδιά οι πρωταγωνιστές σε ένα θεατρικό που μύριζε θάλασσα, όνειρα, ελπίδα κι ευτυχία.

Η ζωντανή μουσική με τους Κώστα Τζιαγκούλα και Μαρία-Ραφαέλα Πασβούρη πλαισίωσε τη γιορτή με τις κατάλληλες μελωδίες ώστε από κοινού με τις παιδαγωγούς και τους 75 μικρούς πρωταγωνιστές-πλάσματα του βυθού να δημιουργηθεί ένας «βυθός» με κοχύλια, ευχές, θάλασσες και ενάλιες αναζητήσεις που ταξίδεψαν, βούτηξαν και έδειξαν σε όλους ότι όλα τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Μια γιορτή των παιδιών. Μια γιορτή οργανωμένη με φαντασία, κέφι και ενθουσιασμό. Μια γιορτή ύμνος στο καλοκαίρι, στη θάλασσα και στο όνειρο που αξίζουμε όλοι!

 

Β΄παιδικός Γαλατσίου, Καλοκαιρινη γιορτη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr