Νέα προληπτικά μέτρα Δήμου Γαλατσίου

16-03-2020 Ενημέρωση

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 13-3-2020, έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος αποφασίζει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων προστασίας του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών του Δήμου:

  1. Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος διευρύνεται και θα είναι 7:30 – 21:00 καθημερινά, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
  2. Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 7:30-15:00 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
  3. Το Άλσος Βέϊκου αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.
  4. Το ΠΑΛΑΙ αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.
  5. Το ΚΑΜΙΝΙ αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.
  6. Αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
  7. Παραμένουν κλειστές όλες οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά για ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή να γίνονται τηλεφωνικές αιτήσεις  (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στη συνημμένη λίστα mail. Οι απαντήσεις θα διανέμονται στη δηλωμένη διεύθυνση της αίτησης από τις Υπηρεσίες του Δήμου ή στο mail των αιτούντων.  Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις όπου απαιτείται φυσική παρουσία η εξυπηρέτηση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου μέχρι νεοτέρας αποφάσεως.

Τηλέφωνα Δήμου Γαλατσίου για ραντεβού:

Γραφείο Δημάρχου: 213- 2055335 – 213 -2055336

e_mail: galatsi@galatsi.gr

e_mail:  grafeiotypougalatsi@galatsi.gr

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr