«Ο Αρχοντοχωριάτης», του Μολιέρου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

20-09-2010 Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Φεστιβάλ Γαλατσίου 2010:

«Ο Αρχοντοχωριάτης», του Μολιέρου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

 
 

Με μεγάλη επιτυχία υποδέχθηκε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης τη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στη κλασσική κωμωδία του Μολιέρου, «Ο Αρχοντοχωριάτης» σε μετάφραση- διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου.

 

Ο κόσμος που κατέκλυσε από νωρίς το Θέατρο αποθέωσε τους καταξιωμένους ηθοποιούς οι οποίοι έδωσαν νέα υπόσταση στη διαχρονικότητα του θεατρικού που πραγματευόταν αξίες και χαρακτήρες, που θύμιζαν σημερινές συμπεριφορές, σε κάποια πόλη της Γαλλίας την εποχή των Λουδοβίκων.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους χιλιάδες θεατές που έσπευσαν από νωρίς στο Θέατρο ενώ ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος ο οποίος είναι πάντα παρών στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ τόνισε: «Δεν νοείται Πολιτισμός «πληρωμένος» για αυτό και εμείς στον Δήμο Γαλατσίου επιμένουμε πάντα στις δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις». 

 

Μετά το τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί του θιάσου κ.κ. Δημήτρης Πιατάς, Τάσος Παλαντζίδης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Κρίτα, Νικολέττα Βλαβιανού, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιώργος Χρανιώτης, Στέλλα Δρογγίτη και Ιωάννα Μυλωνα υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους.  

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr