Ο Δήμαρχος Γαλατσίου στο 3ο και 9ο Νηπιαγωγείο

15-04-2014 Ενημέρωση
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος επισκέφτηκε το 3ο και 9ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου, έπειτα από πρόσκληση των νηπιαγωγών για να μιλήσει με τα παιδιά και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Οι νηπιαγωγοί του 3ου Νηπιαγωγείου, Μαρία Μπόμπα και Άννα Χονδροματίδου και του 9ου Νηπιαγωγείου, Μοντίρ Μαάνιαν Μερβάς καλωσόρισαν το Δήμαρχο και τον ευχαρίστησαν θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους.
Στη συνέχεια το λόγο είχαν τα παιδιά, τα οποία ήταν ενθουσιασμένα και σαφώς περίεργα, καθώς «βομβάρδισαν» με τις ερωτήσεις τους το δήμαρχο. Έπειτα του έδωσαν ένα υπέροχο γράμμα με τα αιτήματά τους σχετικά με τις ανάγκες του σχολείου, μαζί με χειροποίητα δωράκια που έφτιαξαν για το Πάσχα.
Το γράμμα των μαθητών προς το δήμαρχο έλεγε τα εξής: «Αγαπητέ μας μεγάλε, ισχυρέ και πλούσιε κύριε Δήμαρχε, εμείς τα παιδιά του 9ου νηπιαγωγείου Γαλατσίου σας παρακαλούμε πολύ να μας φέρετε πράγματα για να γίνει η αυλή μας καθαρή, όμορφη και ασφαλής και για να μην χτυπήσουμε κανένα κεφαλάκι. Θέλουμε μαλακά πλακάκια, λουλούδια, μονόζυγο, αμμοδόχο, τραμπολίνο και μπασκέτα. Ευχαριστούμε πολύ, πάρα πολύ».
            Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, αφού ευχαρίστησε τις νηπιαγωγούς και τα παιδιά για όλα, υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει όσο πιο άμεσα γίνεται τα αιτήματά τους, καθώς πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια, αλλά και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr