Ο Δήμαρχος Γαλατσίου τίμησε τον Μίμη Δομάζο στην παρουσίαση του βιβλίου-λευκώματός στο ΚΑΜΙΝΙ

16-11-2016 Ενημέρωση
Το βιβλίο – λεύκωμα «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» παρουσίασε ο «στρατηγός» του ποδοσφαίρου κ. Μίμης Δομάζος στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι στο Γαλάτσι, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος και τίμησε τον μεγάλο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή με μια αναμνηστική πλακέτα επισημαίνοντας ότι αυτή θα είναι μια ακόμα προσθήκη στα τόσα βραβεία και τρόπαια που έχει ήδη ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Η κόρη του «στρατηγού» Πόπη Δομάζου παρουσίασε το συλλεκτικό DVD που κυκλοφορεί μαζί με το λεύκωμα και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στο πάνελ, το οποίο αποτελούνταν από τους Γιώργο Γονιό (ποδοσφαιριστή – συμπαίκτη του «στρατηγού» στο έπος του Γουέμπλεϊ), Απόστολο Κόντο (πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας),  Κώστα Παντέλη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής),  Αριστείδη Ξηντάρα (εκδότης του λευκώματος) και φυσικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο.
Ο Μίμης Δομάζος συγκίνησε με τα λόγια του το κοινό και απευθύνθηκε κατά κύριο λόγο στα παιδιά και στους νέους που βρίσκονταν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Καμίνι», τονίζοντας ότι χρειάζεται ατσαλένια θέληση και σκληρή δουλειά, καθώς και πολλές θυσίες, για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα σε ό,τι επιλέξεις στη ζωή.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο «στρατηγός» του ποδοσφαίρου δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς, αλλά και μεγάλους θαυμαστές του, καθώς και να υπογράψει το βιβλίο-λεύκωμα του, στο οποίο φανερώνει για πρώτη φορά μοναδικές στιγμές που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα, μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, τεχνικές συμβουλές, τις ατάκες του Κρόιφ, τις μάχες στα γήπεδα με τον Πελέ και πολλά ακόμη.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr