Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος εγκαινίασε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2015-2016

16-12-2015 Ενημέρωση
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, κάτω από το στολισμένο αρχαίο δέντρο των ευχών, την ειρεσιώνη και δίπλα στο φωτισμένο καραβάκι ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος εγκαινίασε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου 2015-2016, υπό τον ήχο της μελωδικής φωνής του Θάνου Ολύμπιου και των μουσικών του.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο δήμος, ώστε να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τις φετινές γιορτές μέσα από δεκάδες δράσεις και στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη, αρμονία, αλληλεγγύη για τις γιορτές και το νέο έτος 2016.
Κάτω από την «ειρεσιώνη» βρισκόταν φωτισμένο το αρχαίο – τροχήλατο καραβάκι των γιορτών, το οποίο ταξίδεψε χθες σε όλη την πόλη με μουσικές από το «Πεντάηχον» και χορευτικά δρώμενα από τα «Χοροπατήματα».
Η εορταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφ. Βεϊκου 14 άγγιζε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί για να γιορτάσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν ακούγοντας κυρίως τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και τους περαστικούς που απολάμβαναν τα κεράσματα από ξηρούς καρπούς και γλυκίσματα και τις σαπουνόφουσκες που ενθουσίασαν όλα τα μικρά παιδιά. Ένας ευδιάθετος Αϊ-Βασίλης μοίραζε καραμέλες στα παιδιά και γλυκά στους μεγάλους.
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν μέσα σε μια χαρούμενη και όμορφη ατμόσφαιρα που γέμισε μελωδίες τη Λεωφόρο Βεϊκου και θα εξαπλωθεί σε όλη την πόλη για τις γιορτές.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr