Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης στην Τρίπολη

03-11-2016 Ενημέρωση
Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης (ΠΑΣΥΤΟΔ’ 2016) συμμετείχε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, καθώς ήταν ομιλητής στη θεματική ενότητα με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Εποχή της Κρίσης», στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Στόχος του συνεδρίου ήταν να προωθήσει και να βελτιώσει τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση των ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση και να προβάλλει τη γνώση, την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου παρουσίασε αναλυτικά το θέμα«Ο Δήμος ως αποτελεσματικός Θεσμός Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής σε Περιόδους Κρίσεων και Mη. Η Περίπτωση του Δήμου Γαλατσίου».  Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Α’ βαθμό αυτοδιοίκησης και στις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο Δήμο, οι οποίες έχουν ως στόχο να στηρίξουν τους πολίτες που έχουν άμεση ανάγκη. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλοξενία προσφύγων από το Δήμο στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ), το οποίο πρόσφατα παραχωρήθηκε από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στο δήμο έως το 2020 για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr