Ο Δήμος Γαλατσίου έκανε και φέτος «Κούλουμα» στο άλσος Βεϊκου

10-03-2011 Ενημέρωση
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Γαλατσίου διοργάνωσε τα πατροπαράδοτα «Κούλουμα» στο Άλσος Βεϊκου, «Βασίλης Παπαδιονυσίου» παρουσία πολλών συμπολιτών μας που πλημμύρισαν το χώρο για να απολαύσουν χορό και σαρακοστιανά εδέσματα.
Ο Δήμος Γαλατσίου προσέφερε στους επισκέπτες περισσότερες από 1.700 μερίδες με σαρακοστιανά εδέσματα αλλά και άφθονο κρασί. Στη συνέχεια διασκέδασαν με τις νησιώτικες μελωδίες της Αγγελικής Κονιτοπούλου, με τα Ηπειρώτικα τραγούδια  του κ. Σιάτρα, με τη Κρητική λύρα του κ. Σπυριδάκη αλλά και την ορχήστρα του Δήμου μας.
Το χορό έσυρε το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Γαλατσίου που ξεσήκωσε τους επισκέπτες που βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, με χορούς από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.
Το παρόν στα Κούλουμα έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος,   ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και αναφέρθηκε στη σημασία και την αξία αυτής της γιορτής ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Επίσης, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», κ. Μανώλης Πρωτονοτάριος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και ΚΕΠ, κα. Χριστίνα Μπούρα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Γεωργία Κιτσίνη και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Έλενα Ζέρβα Γκουρτζιάν.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr