Ο Δήμος Γαλατσίου θα φιλοξενήσει πυρόπληκτα ζώα από τις πληγείσες περιοχές

06-08-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην ανάγκη βοήθειας που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, για το λόγο αυτό παραχωρεί το παλιό λατομείο ΛΑΤΟ για την φιλοξενία, την περίθαλψη και την φροντίδα των πυρόπληκτων ζώων (σκύλων και γατών) από τις πληγείσες περιοχές.

Ο μηχανισμός του Δήμου μας κινητοποιήθηκε άμεσα και σε συνεργασία με την κυβέρνηση εκπροσωπούμενη από τον κ. Θοδωρή Λιβάνιο, το ΓΕΕΘΑ, την Περιφέρεια Αττικής, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice και με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών κτηνιάτρων και εκπαιδευτών, δημιουργήθηκαν προσωρινές δομές φιλοξενίας μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν τα ζώα με ασφάλεια στα καταφύγια τους, να βρουν τις παλιές τους οικογένειες ή γιατί όχι και καινούργιες.

Σ αυτές τις πρωτόγνωρες και ακραίες καταστάσεις, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, γι αυτό όσοι μπορούν να προσφέρουν μπολ για νερό, φαγητό, περιλαίμια, οδηγούς, σαμαράκια (κυρίως για μεγάλα σκυλιά), κλουβιά και μπουκάλια νερού μπορούν να τα φέρουν στο παλιό λατομείο ΛΑΤΟ από αύριο στις 8:00 το πρωί.

 

Ο Δήμος Γαλατσίου θα φιλοξενήσει πυρόπληκτα ζώα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr