Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» στις 28 Μαρτίου 2009

18-03-2009 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει ενεργά  στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, «Ώρα της Γης», ενάντια στην κλιματική αλλαγή (επίσημη ιστοσελίδα www.earthhour.org/greece). Στο πλαίσιο αυτό αναρτήθηκε στην Ηλεκτρονική Πύλη (portal) του Δήμου (www.www.galatsi.gov.gr) banner της δράσης «Ώρα της Γης», το οποίο ενημερώνει τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου σχετικά και τους δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτούν την κεντρική σελίδα της Δράσης.

Καλούμε όλους τους δημότες μας το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 20:30, να συμβάλλουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα τους για μια ώρα. Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο πολίτες όλου του κόσμου θα κατεβάσουν ταυτόχρονα το διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος, στέλνοντας το μήνυμα ότι το κλίμα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

Ο Δήμος Γαλατσίου θα συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή, μαζί με περισσότερους από 270 δήμους και κοινότητες στην Ελλάδα, καθώς και με 77 χώρες και 400 πόλεις ανά τον κόσμο που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Η ένθερμη αυτή ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας ανεβάζει τη χώρα μας στο βάθρο, μεταξύ των χωρών με την ευρύτερη συμμετοχή στην Ώρα της Γης παγκοσμίως.

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Το πρώτο βήμα είναι τόσο εύκολο όσο το να σβήσουμε ένα φως. Ας γιορτάσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί την Ώρα της Γης 2009!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr