Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 20 Μαΐου 2018

17-05-2018 Ενημέρωση
Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Γαλατσίου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αθληθούν και, μάλιστα, για καλό σκοπό: την στήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη. Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ, «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ταυτόχρονα σε 22 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος μας.
Ο αγώνας δρόμου σε όλους του Δήμους θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.
Η εκκίνηση για τη πόλη μας δίνεται στις 9:00 για το τρέξιμο και στις 9:15 για το δυναμικό βάδην έξω από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ). Οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος της Λεωφόρου Βεΐκου μέχρι τα φανάρια της Λεωφόρου Γαλατσίου όπου σε αυτό το σημείο θα κάνουν αναστροφή για να γυρίσουν στα φανάρια της Ομορφοκκλησιάς και να τερματίσουν στο Νέο Γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στο Άλσος Βεΐκου, μπαίνοντας από την πρώτη πύλη του Άλσους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων ΕΝΗΛΙΚΩΝ δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.
Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε τον Δήμο Γαλατσίου, βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.
http://attikos.oloimaziboroume.gr/el/dimos-galatsiou
Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τον Αγώνα των Ενηλίκων θα διεξαχθούν με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή αγώνες για παιδιά και εφήβους. Συγκεκριμένα:
  1. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων μπορούν να λάβουν μέρος ΔΩΡΕΑΝ στον Αγώνα Δρόμου Παίδων ενός (1) χιλιομέτρου, με εκκίνηση τον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 9:30.
  2. Οι μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος ΔΩΡΕΑΝ στον Αγώνα Δρόμου ή Δυναμικού Βάδην πέντε (5) χιλιομέτρων με εκκίνηση τον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 9:00 & 9:15 αντίστοιχα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μαθητές που θέλουν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στο site του Δήμου Γαλατσίου, και να την προσκομίσουν εκτυπωμένη το πρωί της 20ης Μαΐου στη Γραμματεία των Αγώνων, στο χώρο του ΠΑΛΑΙ.
Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αριθμοί, chip, νεράκια, μπανάνες, κρουασάν, βεβαιώσεις συμμετοχής, μετάλλια, κ.ά.
Εκτός από τον Δήμο Γαλατσίου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών -Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.
Ελάτε να τρέξουμε για καλό σκοπό !!!
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr