Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε στη δενδροφύτευση στον Υμηττό

27-02-2009 Ενημέρωση

 

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε ενεργά στη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου ( 08:30)στον Υμηττό με πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ, του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και των Δήμων Γλυφάδας και Βούλας με στόχο την αποκατάσταση της καμένης περιοχής στους πρόποδες του βουνού.

Υπάλληλοι του Δήμου Γαλατσίου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Μαρία Αλιμπέρτη, συνοδεία εθελοντών και μελών της Δράσης πολιτιστικών φορέων και του Πανελληνίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Κοινωνική Αλληλεγγύη» έδωσαν το παρόν.

Ο Δήμος μας είχε ως σημείο δράσης τη θέση 12 στους πρόποδες του Υμηττού, μαζί με σχολεία της Γλυφάδας και δασοπυροσβέστες. Συνολικά φυτεύτηκαν 42.000 δέντρα που θα συντηρηθούν την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Κοινός στόχος όλων όσων συμμετείχαν είναι να πρασινίσει η περιοχή που έχει καεί και να αποτραπούν τα σχέδια επίδοξων καταπατητών.

Οι Γαλατσιώτες εθελοντές δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν το παρόν σε όλες τις δενδροφυτεύσεις που θα συμμετέχει η θα διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου με βασικό στόχο την αποκατάσταση του δασικού τοπίου της Αττικής και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr