Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε στην 3η εθελοντική δράση ποτίσματος των δενδρυλλίων του Κοκκιναρά

09-09-2009 Ενημέρωση

“Αντιδρούμε-δεν κάνουμε πίσω-θα ξαναδώσουμε στο Πεντελικό τη ζωντάνια που είχε”

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ σε κάθε περιβαλλοντική δράση, ο Δήμος Γαλατσίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ΣΠΑΠ για τη 3η εθελοντική δράση ποτίσματος των δενδρυλλίων του Κοκκιναρά, το Σάββατο 29 Αυγούστου.
Το παρόν στη σημαντική αυτή δράση για το περιβάλλον και την αναδάσωση του Πεντελικού, έδωσε η Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Μαρία Αλιμπέρτη-Κατσάνη όπως και στις προηγούμενες δράσεις του ΣΠΑΠ η οποία τόνισε στη συνέλευση Εθελλοντών του ΣΠΑΠ:
“Ο Δήμος Γαλατσίου είναι παρόν στις περιβαλλοντικές δραστηριότητες που στόχο έχουν την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος. Η Αττική δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα με τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες όπως αυτή την οποία έλαβε ο ΣΠΑΠ και συμμετέχουμε για 3η φορά. “Αντιδρούμε-δεν κάνουμε πίσω-θα ξαναδώσουμε στο Πεντελικό τη ζωντάνια που είχε”.
Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε στο πότισμα του Κοκκιναρά στη θέση Α1 που έχει δενδροφυτεύσει, με εθελοντές, με μία υδροφόρα του Δήμου, ενώ επικεφαλής της προσπάθειας ήταν η Αντιδήμαρχος Πρασίνου. Ο Δήμος Γαλατσίου έχει συμμετάσχει επίσης στη φύτευση των δενδρυλλίων στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου και στα μέσα Μαρτίου, καθώς και στις άλλες δύο εθελοντικές δράσεις ποτίσματος που έγιναν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr